Kuifje, 3 metalen + 1 houten plaat met afbeelding van Kuifje/Tintin covers

Quasi nieuwstaat
Deze kavel bevat 3 metalen platen en 1 houten afbeelding met covers van Kuifje/Tintin namelijk Tintin au Congo, Tintin en Amérique en Le crabe aux pinces d'or. Formaat is +/_ A4. De houten plaat heeft als titel "Tintin a Madagascar" en stelt Kuifje voor in quasi dezelfde auto als Kuifje in Congo maar de achtergrond is aangepast aan de lokale plantengroei in Madagascar. De afbeelding werd samengesteld door de inleg van plaatselijke houtsoorten te kleven op een houten kader. Ikzelf heb nooit iets dergelijks ooit gezien en mogelijk is het een werk van een plaatselijke kunstenaar. Bekijk ook de hierbijgevoegde foto's want ze maken deel uit van de beschrijving.
Verkoper
Nederland € 16,00
België € 8,00
Frankrijk € 20,00
Verzending met trackingscode in een professionele beschermende verpakking
Betaling binnen de 4 werkdagen na afloop van de veiling. Verzending binnen België en Nederland via Bpost met trackingsnummer . De verzendkosten vind je terug op hun site.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Prijs €60,00
Aangeboden 20-7-2022 14:33:15
Hoe kunt u dit bestellen?