• 1
4 berichten
Profiel
baronselderie
1-11-2021 10:09:45
Bij Doorlopende Veilingen kleine verandering aanbrengen zolang niet geboden.

af en toe merkt man bij het na een paar dagen kijken naar de eigen doorlopende Veiling (of een ander Bobbedoes Lid stuurt een Mail )dat er een vout in de text staat of de verkeerde Foto dan zou het makelijk zijn natuurlijk zolang er geen Bod is dit te verbeteren nu gaat het alleen via Bobbedoes .

Profiel
VeilinghuisBobbedoes
Admin
1-11-2021 11:51:25

dat valt inderdaad te overwegen maar nog beter is om eigen omschrijvingen eerst goed te bekijken alvorens te publiceren. Uw tekst en taalgebruik zijn namelijk tevens een visitekaartje. Als ik nu kijk naar uw aanbiedingen dan valt er heel veel te verbeteren. In uw vraag nu zitten ook taalfouten. Hou er rekening mee dat dit voor bieders genoeg reden is om niet te bieden.

Profiel
baronselderie
1-11-2021 12:13:27

ja dat klopt als men sinds 1973 niet meer in Nederland woont zitten er zeker vouten in en dan zijn er VRIENDELIJKEN Bobbedoes leden die dit aankaarten dan kan men dit zelf veranderen omdat het bij het inzetten mijzelf niet is opgevallen -;)
bij een Multi Site zoals Ebay waar ik International verkoop en 6500 Posetief heb bij 100% is dit namelijk mogelijk men maakt soms een klein Voutje denk niet dat ik daar de enigste ben als ik kijk naar de Dictee der Nederlandse Taal trouwens waar De Belgen meestal winnen

Profiel
VeilinghuisBobbedoes
Admin
1-11-2021 13:35:02

uw taalgebruik is reeds eerder punt van discussie geweest. Dit heeft overigens niets te maken met positieve feedback bij een andere website. Dit betreft een Nederlandstalige website waarop Belgische en Nederlandse kopers een normaal en goed taalgebruik mogen verwachten van verkopers. Een foutje maken we allemaal. Het gaat mij om steeds terugkerende fouten en in uw geval ook met een mix van Duits taalgebruik erbij. Dat is op den duur niet meer representatief. Dat is toch al heel duidelijk eens besproken. Ik heb al veel tijd gestoken in allerlei verbeteringen.

  • U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren
  • Inloggen