• 1
5 berichten
Profiel
lefranc
1-11-2020 10:06:06
strips verkopen in gelezen staat met wat slijtage aan

hoe kan je als particulier een strip of en album verkopen ??? het zijn hier bijna allemaal zelfstandige strip winkels , en tegen die strips die van heel mooi tot bijna nieuw kan je als particulier alleen maar dromen ,en moet je strips hebben die 1x of nooit gelezen zijn om te kunnen verkopen op de veiling , blijft enkel actieve veiling over of zit toch meer in voor een particulier ??
alvast bedankt
mvg

Profiel
VeilinghuisBobbedoes
Admin
2-11-2020 10:49:57

Via Advertenties kan men tevens zaken te koop zetten met een vaste prijs. De meer courante albums kunt u daar plaatsen. Die mogelijkheid is er voor alle verkopers. Indien u een Premium verkoper bent kunt u tevens zaken in de Doorlopende veiling plaatsen met een eigen gewenste startprijs. Mocht u nog meer vragen hebben stel ze gerust.

Profiel
paulreigersbos
5-11-2020 12:57:24

Beste lefranc,

Een groot deel wat hier verkoopt is geen stripwinkel, maar ook veel particulieren / verzamelaars die hun strips verkopen die niet meer passen binnen de collectie of er mee stoppen. Het aanbod is zeer groot, kijk maar eens op marktplaats. Andere kopers / verzamelaars gaan dan toch voor de betere exemplaren als er zo'n overvloedig aanbod is. Ik spreek ook voor mezelf wat betreft het laatste.

Profiel
Tannie001
6-6-2023 14:16:58

Goedemiddag, ik heb heel veel stripboeken liggen, complete series in allerlei soorten en staten en jaartallen, het zijn er sowieso meer dan 500 stuks. Kan iemand mij vertellen waar ik deze veilig en eerlijk zou kunnen laten taxeren?

Profiel
VeilinghuisBobbedoes
Admin
9-6-2023 19:54:08

Indien u wenst kunt u een overzicht sturen naar info.apestaartje.bobbedoes.nl. Ik kan dan kijken wat voor u de beste optie is.

  • U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren
  • Inloggen