Lucky Luke - Apache Canyon

Nieuwstaat sc 1998 speciale uitgave
Inhoud:
In dit album werd Lucky Luke door het Federaal bureau voor indianenbelangen gestuurd om uit te zoeken waarom er nog steeds oorlog is tussen de federale troepen en de Chimichuris-indianenstam. Deze stam onder leiding van Patronimo strijdt in Texas. Zowel kolonel O'Nollan en stamhoofd Patronimo willen van geen vrede weten uit persoonlijke motieven. Hierdoor blijven ze elkaar uitdagen en aanvallen. Luke komt gedurende het verhaal langzaam te weten dat de zoon van de kolonel door de stam werd ontvoerd en er nu medicijnman is. Daarnaast is Patronimo zelf een halfbloed daar zijn vader een blanke was en uit de frustratie hierover blijft hij de blanken bestrijden.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Apache Canyon is een stripalbum uit de reeks Lucky Luke, geschreven door Goscinny en getekend door Morris. Als Canyon Apache verscheen het eerder in het Frans bij Dargaud in 1971. Het verhaal speelt zich af in het Wilde Westen, in en rond het Fort Canyon te Texas nabij de Mexicaanse grens.
Verkoper

Gastank

Nederland € 4,00
België € 8,00
Frankrijk € 8,00
Ik verzend de albums zeer zorgvuldig gestoken in hersluitbare, zuurvrije striphoesjes met ventilatiegaatjes en plakstrip, en verzonden in een luchtkussenenveloppe of golfkarton verpakking, afhankelijk van de hoeveelheid.
Nederland € 10,00 België € 20,00 Frankrijk € 20,00 Strips worden zorgvuldig verpakt
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant Paypal
Prijs €2,00
Aangeboden 28-11-2020 15:06:44
Hoe kunt u dit bestellen?