Advertentie

De man van staal (2x) - albums nrs 4 en 5 - 1ste druk - 1966/1967 - softcover

Goede staat
Album nr 4 : Boekblok inclusief het middenblad vast in de nietjes. Licht geschaafde rug. Geen roestvorming van of rondom de nietjes. Zachte kreukjes in de cover. Versie met prijs in Belgische Frank achterop.

Album nr 5 : Boekblok inclusief het middenblad vast in de nietjes. Geen roestvorming aan of rondom de nietjes. Zeer licht geschaafde rug. Zachte kreukjes in de cover. Naamvermelding op het titelblad. Versie met de prijs in Belgische Frank achterop.

Voor algemene beoordeling zie de bijgevoegde foto's.
Verkoper

TITAAN

Nederland € 8,00
België € 4,00
Frankrijk € 10,00
De verzendtarieven gelden voor verzending onder T & T naar een afhaalpunt in België of in Nederland.
*De aankopen worden verzonden in een stevige (boeken)verpakking *Verzendkosten voor rekening van de koper. *Gecombineerde verzending van aankopen om de verzendkosten te beperken. *Afhaling van de aankopen is mogelijk mits voorafgaande afspraak. *Betalingen in contanten of middels bankoverschrijving bij bestelling. *Aanvullende foto's of scans van de objecten op eenvoudig verzoek.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Prijs €15,00
Aangeboden 4-4-2021 20:14:08
Hoe kunt u dit bestellen?