Advertentie

Kabouter Pumpie 1, "Op reis" - sc, 1e druk (1987)

Redelijke staat tot goede staat - met dédicace
Dit album werd op de binnenzijde van de frontcover door Poetzarelli voorzien van een mooie opdrachttekening in inkt. Het werd tevens gesigneerd door scenarist Tibo.

De staat van het album is echter iets minder goed. De cover vertoont wrijfsporen, kreukjes en achteraan ook een kleine inscheuring in de bovenrand. Naamsvermùelding op de verso-zijde van de titelpagina. Alles zit wel nog mooi vast in de nietjes.

Verkoper
Nederland € 7,50
België € 7,50
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met DPD of PostNl. Ophalen in Antwerpen of Kapellen kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Prijs €7,50
Aangeboden 20-11-2019 09:01:01
Hoe kunt u dit bestellen?