Largo Winch 6, "Dutch Connection" - met extra promo-album, folder en wikkel - Dupuis, sc, 1e druk (1995)

Zeer goede staat tot quasi-nieuw
1e druk van de softcover-uitgave van dit verhaal van Largo Winch, compleet met de extra promoversie van deel 1 en de reclamefolder voor de Spotlight-collectie van Dupuis, alsook de bijhorende wikkel (deze verwijderbare wikkel zit vooraan nog vastgekleefd op de frontcover, zoals bij de oorspronkelijke verdeling door de uitgever). De albums zijn als nieuw, de wikkel vertoont een millimetersheurtje onderaan in de vouw. Het geheel zit niet verpakt in de originele folie.
Album vertoont plaatselijk zeer geringe gebruyikssporen. Het is onbeschreven.
Verkoper
Nederland € 8,00
België € 8,00
Verzending met traceercode. Ophalen in Kapellen of Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Prijs €12,50
Aangeboden 12-11-2022 01:17:25
Hoe kunt u dit bestellen?