Strijders van Dark Dragon Books 2017

Quasi nieuwstaat
== Exemplaar niet voor losse verkoop ==
In dit illustratieboek tref je de mooiste tekeningen aan van de stripboeken die in 2017 bij Dark Dragon books verschenen. Niet alleen de afbeeldingen van de mooiste covers, maar juist exclusief materiaal dat gebruikt wordt als Art-Print, Collector's Pack of beursbannier.
Een heerlijk illustratieboek om door te bladeren, om bij weg te dromen,om van te genieten en om je te laten inspireren tot het lezen van wonderlijke verhalen in de vorm waar wij het allermeest van houden: "De negende kunst"
Verkoper

Nisseverkooptonline

Nederland € 4,00
België € 4,00
Frankrijk € 8,00
Dit bedrag is enkel de minimum kostprijs. De koper en verkoper kiezen in overleg de meest ideale verzendwijze. In functie van de leveringstermijn, de prijs, het leveringsadres, het gewicht, formaat en eventuele verzekering van de verzending.
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Prijs €20,00
Aangeboden 8-11-2019 12:57:26
Hoe kunt u dit bestellen?