originele pagina + boek pits en kaliber: het spook van de zamelberg

Nieuwstaat bob mau
Is uitgebracht naar aanleiding van het 2 jarig bestaan van de stripspeciaalzaak het stripmysterie en de dertiende hasseltse strip tweedaagse oktober 2003.
Een oplage van 20 genummerde + gesigneerde exemplaren met een originele pagina, en 6 auteursexemplaren.
Dit is exemplaar nummer 7, gesigneerd door Bob Mau.
Originele pagina is in zeer zeer mooie staat (zie foto).
getekent in inkt.
Op deze pagina komt het spook voor de eerste keer tevoorschijn, alle hoofdfiguren zijn aanwezig.
Afmetingen originele tekening: 23,8 cm op 35 cm
Afmetingen boek: 30,5 cm op 40,5 cm
Kijk ook naar mijn andere actieve kavels en advertenties.
Verkoper

beverpatroelje

De strips wat ik verkoop komen alle uit prive collectie. Voor Nederlandse kopers rij ik gratis één keer om de 2 weken naar Nederland om ze te posten. Daardoor worden ze verzonden onder de Nederlandse posttarieven. Dat is meestal eind van de week. Bij plaatsen van de strips op de veiling word de strips gecontroleerd en zoveel mogelijk erbij vermeld. Wanneer de strips worden verkocht worden de strips nog gecontroleerd voor we de nota versturen en als er een fout zou optreden word dit vermeld aan de koper voor we de nota versturen. Bij het inpakken worden ze voor de laatste keer gecontroleerd. Voor u koopt kijk eerst eens naar de foto's.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Prijs €800,00
Aangeboden 19-6-2024 10:14:11
Hoe kunt u dit bestellen?