Suske en Wiske, "Het kostbare kader" - Standaard/Kalmthout, sc (2012)

Quasi nieuwstaat - gesigneerd door Paul Geerts
Dit album is als nieuw en het werd op de binnenzijde van de frontcover door Paul Geerts voorzien van een mooie fantekening in viltstift over blauw potlood met voorstelling van Professor Barabas. De opdrachttekening is niet op naam gesteld.

Het betreft de softcoverversie van de speciale 'veldrijders'-uitgave. Dit album werd vervaardig in zogenaamde 'keerdruk', dus ook met twee covers. De ene cover is door Luc Morjeau, de andere door Eugeen Goossens. De opdrachttekening staat op de binnenzijde van de cover door Morjeau.

Gecombineerde verzending is steeds mogelijk, ook met veilingkavels.
Verkoper
Nederland € 8,00
België € 8,00
Verzending met traceercode. Ophalen in Kapellen of Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Dit item is verkocht
Prijs €30,00
Aangeboden 21-11-2022 13:24:12
Verkocht 23-7-2023 09:52:30