originele pagina pits en kaliber - Bob mau - 1959 - gesigneerd

Zeer goede staat
Originele pagina bevind zich in zeer zeer goede staat.
Dit is een originele pagina uit de hik-o-straler tevens het eerste album uit de reeks.
Dit is de derde pagina uit het boek.
Getekend in Oost-Indische inkt en blauwe kleurpotlood met vele opmerkingen in potlood van de tekenaar op zowel voor als achterzijde.
Onderaan gesigneerd door de tekenaar (bob mau).
Afmetingen: 39,5 cm X 29.3 cm
Kijk ook naar mijn andere actieve kavels en advertenties.
Verkoper

beverpatroelje

Voor Nederlandse kopers rij ik gratis één keer om de 2 weken naar Nederland om ze te posten. Daardoor worden ze verzonden onder de Nederlandse posttarieven. Dat is meestal eind van de week. Bij plaatsen van de strips op de veiling word de strips gecontroleerd en zoveel mogelijk erbij vermeld. Wanneer de strips worden verkocht worden de strips nog gecontroleerd voor we de nota versturen en als er een fout zou optreden word dit vermeld aan de koper voor we de nota versturen. Bij het inpakken worden ze voor de laatste keer gecontroleerd. Voor u koopt kijk eerst eens naar de foto's.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Prijs €380,00
Aangeboden 3-6-2022 21:46:40
Hoe kunt u dit bestellen?