7x Suske en Wiske cutout-figuren - Standaard (1996)

Zeer goede staat tot quasi-nieuwstaat
Aanbieding betreft de 7 kartonnen cutouts die oorspronkelijk als bijlage bij Suske en Wiske albums werden verdeeld. Het betreft alle 7 de figuren in deze actie, maar ze worden aangeboden zonder het labo van Professor Barabas dat als achtergrond diende. De cutouts zijn meestal als nieuw; bij Barabas ontbreekt het onderste randje van het omringende karton (dus geen schade aan de eigenlijke figuur). Het betreft steeds de Belgische varianten, d.w.z. zonder opdruk van een telefoonnummer.

Gecombineerde verzending met andere (veiling)aankopen is steeds mogelijk.
Verkoper
Nederland € 8,00
België € 8,00
Verzending met traceercode. Ophalen in Kapellen kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Prijs €10,00
Aangeboden 16-3-2023 20:41:36
Hoe kunt u dit bestellen?