Weekblad Mickey Magazine (België) - nummer 232 (17-03-1955)

Redelijke staat 5e jaargang
Walt Disney Mickey Magazine was in België de voorloper van de wekelijkse Donald Duck.

Item kent gebruikssporen zoals vlekjes, kreukjes, slijtage op de rug en of cover. Scheurtjes of losse bladen zijn mogelijk.Naamsvermelding en/of stempels zijn mogelijk. De foto's zijn van het weekblad en maken onderdeel uit van de beschrijving.

Aangetekend of met track & trace (buitenlandse zendingen) in overleg tegen meerkosten mogelijk.

Zie ook onze andere advertenties, met de aankoop van meerdere albums bespaar je op de verzendkosten!
Verkoper
Nederland € 5,50
België € 12,50
Frankrijk € 15,00
In Nederland verzenden wij onze pakketten via PostNL. Pakketten naar België en Frankrijk worden verzonden via DPD. Overige landen op aanvraag. Kosten voor verpakking en handling zijn onderdeel van de verzendkosten. Ophalen is niet mogelijk.
Bestellingen worden verzonden na ontvangst van de betaling. Ophalen is niet mogelijk. *** Soms komt het voor dat je minder tevreden bent over een bestelling, laat het ons binnen 5 dagen na ontvangst weten en zoeken samen naar een geschikte oplossing. *** Onze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten, ook in geval van retouren, zijn altijd voor rekening van de koper. *** In Nederland verzenden wij onze pakketten via PostNL. Pakketten naar België en Frankrijk worden verzonden via DPD. Overige landen op aanvraag. Kosten voor verpakking en handling zijn onderdeel van de verzendkosten. *** Per Questo is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de bestelling bij de pakketdienst. Items worden goed en stevig verpakt aangeboden voor zending.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Paypal
Prijs €2,50
Aangeboden 23-2-2022 14:41:27
Hoe kunt u dit bestellen?