Advertentie

Bob Morane - 2 stuks - sc - gemengde druk - 1977/1987

Zeer goede staat
Tekenaar: Cutsem, William van (Vance, William Vance, W. Vance)Icon-information
Scenarist: Dewisme, Charles Henri (Henri Vernes)
Uitgeverij: Lombard
Reeks: Lombard uitgaven - 2e reeks
Serie / held: Bob Morane
2. Noodlanding te Serado - 2e druk - 1977


Tekenaar: Attanasio, Edoardo (Dino Attanasio)
Scenarist: Dewisme, Charles Henri (Henri Vernes)
Uitgeverij: De Vlijt
Reeks: De Vlijt uitgaven
Serie / held: Bob Morane
1. De kristallen torens - 1e druk - 1987 - quasi nieuwstaat
Bijzonderheden:
Voorgepubliceerd in "Femmes d'Aujourd'hui" nr 831 t/m 862 in 1961 en in 1962 als album verschenen bij Marabout. Dit is de eerste Nederlandstalige uitgave van "Bob Morane et les tours de cristal".

Zie foto's
Er kan afgehaald worden. De vermelde prijzen zijn BP/NL prijzen. In onderling overleg kan gekozen worden voor ander verzendkanaal/prijs. Kontakteer de verkoper.

Verkoper

STRIPLOVER

Nederland € 8,50
België € 5,50
Frankrijk € 16,40
De betaling dient binnen de week te gebeuren waarna de gekochte items eveneens binnen de week verstuurd worden. De verzendkosten zijn ten laste van de koper en worden doorgegeven aan de koper in functie van gewicht en bestemming. De aangekochte items worden, goed verpakt, verstuurd via Bpost of Post NL. Gezien het inkrimpen van de beschikbare PostNL punten kan de verzending een week in beslag nemen. Er kan opgehaald worden in regio Galmaarden/Ninove na afspraak.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Prijs €5,00
Aangeboden 21-7-2021 11:03:01
Hoe kunt u dit bestellen?