Advertentie

"Het geheim van Michiel De Ruyter" - M. Verhaegen - Eureducation, sc, 1e druk (2007)

Redelijke staat - met opdrachttekening
Dit exemplaar werd op de binnenzijde van de frontcover door tekenaar Marc Verhaegen voorzien van een dédicace in blauw potlood en viltstift.

Redelijke staat, omdat de bovenrand lichte vochtsporen vertoont. Dit is echter een strenge beoordeling, want het mankement valt niet erg op (zie ook de detailfoto). Tevens een beetje restant van een prijssticker op de backcover.
Verkoper
Nederland € 7,50
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Prijs €8,00
Aangeboden 24-11-2021 12:06:25
Hoe kunt u dit bestellen?