Advertentie

Jommeke - 7 st. - 1e druk / herdruk - 1965/2004

Wisselende staten
De staten gaan van goede tot zeer goede staat. De strips kunnen naammeldingen, prijsaanduidingen en lichte slijtage aan rug hebben. De boekblokken zijn allemaal nog goed vast.

1e druk: 143
2e druk: 24, 91
Herdruk: 3, 6, 27, 31

Zie foto's

Er kan afgehaald worden.
De vermelde prijzen zijn BPost/NL prijzen. In onderling overleg kan gekozen worden voor ander verzendkanaal/prijs. Kontakteer de verkoper.
Verkoper

STRIPLOVER

Nederland € 8,60
België € 5,70
Frankrijk € 16,40
De betaling dient binnen de week te gebeuren waarna de gekochte items eveneens binnen de week verstuurd worden. De verzendkosten zijn ten laste van de koper en worden doorgegeven aan de koper in functie van gewicht en bestemming. De aangekochte items worden, goed verpakt, verstuurd via Bpost of Post NL. Gezien het inkrimpen van de beschikbare PostNL punten kan de verzending een week in beslag nemen. Er kan opgehaald worden in regio Galmaarden/Ninove na afspraak.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Prijs €8,00
Aangeboden 25-7-2021 14:07:10
Hoe kunt u dit bestellen?