Advertentie

Nero - De spekschieter - Marc Sleen - Het Volk 1ste reeks - softcover - 1ste druk 1964

Goede staat
Krasje op de cover ter hoogte van de letter 'D' in het woord 'De' van de titel. Enkele zachte kreukjes in de cover en achterop. Licht geschaafde rug. Zonder roestvorming van en rondom de nietjes. Boekblok inclusief het middenblad vast aan het omslag. Naamvermelding rechtsboven op het titelblad, voor het overige onbeschreven. Bijzondere kenmerken van deze 1ste druk : de bladzijden werden afwisselend in BRUIN en ZWART gedrukt en op de cover wordt de toenmalige prijs van '15 fr' vermeld.

Voor algemene beoordeling zie de bijgevoegde foto's.
Verkoper

TITAAN

Nederland € 8,00
België € 4,00
Frankrijk € 10,00
De verzendtarieven gelden voor verzending onder T & T naar een afhaalpunt in België of in Nederland.
*De aankopen worden verzonden in een stevige (boeken)verpakking *Verzendkosten voor rekening van de koper. *Gecombineerde verzending van aankopen om de verzendkosten te beperken. *Afhaling van de aankopen is mogelijk mits voorafgaande afspraak. *Betalingen in contanten of middels bankoverschrijving bij bestelling. *Aanvullende foto's of scans van de objecten op eenvoudig verzoek.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Prijs €15,00
Aangeboden 5-4-2021 20:04:47
Hoe kunt u dit bestellen?