Een avontuur van luitenant Blueberry - Ballade voor een doodskist

Redelijke staat hc 1druk van heruitgave 1978
Kleine beschadiging aan rug

Samenvatting:
Alle hoofdrolspelers komen samen in een kleine spookstad, Tacoma, op zoek naar de Geconfedereerde schat. De schat wordt gevonden en Blueberry stelt alles in het werk om hem over de grens met de VS terug te brengen. Hij krijgt daarbij hulp van Chihuahua Pearl, MacClure en Red Neck en wordt dwars gezeten door Commander Vigo, de Jayhawkers en een premiejager.
---------------------------------------------
Ballade voor een doodskist is het vijftiende album uit de stripreeks Blueberry van Jean-Michel Charlier (scenario) en Jean Giraud (tekeningen). Het album verscheen voor het eerst in 1977 bij uitgeverij Dargaud-Lombard en Dargaud-Oberon. Het album is daarna nog vijf keer herdrukt, voor het laatst in 1994. Ook verscheen er hardcover edities. Ballade voor een doodskist werd in 2017 samen met de delen Chihuahua Pearl en De man die $500.000 waard was integraal uitgegeven door Dargaud. Het verhaal werd voorgepubliceerd in het tijdschrift Eppo.
Verkoper

Gastank

Nederland € 4,00
België € 6,00
Frankrijk € 6,00
Ik verzend de albums zeer zorgvuldig gestoken in hersluitbare, zuurvrije striphoesjes met ventilatiegaatjes en plakstrip, en verzonden in een luchtkussenenveloppe of golfkarton verpakking, afhankelijk van de hoeveelheid.
Nederland € 10,00 België € 20,00 Frankrijk € 20,00 Strips worden zorgvuldig verpakt
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant Paypal
Prijs €5,00
Aangeboden 2-12-2020 15:16:51
Hoe kunt u dit bestellen?