De lustige Kapoentjes - originele pagina - Marc Sleen - 1952

Nieuwstaat - getekend in inkt
originele pagina van de lustige kapoentjes van Marc Sleen. Deze is verschenen in 't kapoentje in februari 1952. Afmetingen zijn 33 cm op 26 cm.
Originele pagina 101.
Een pagina van de Kapoentjes wordt niet vaak aangeboden.
Verkoper

beverpatroelje

Liefst op te halen of verzendkosten worden besproken met de koper!
Voor Nederlandse kopers rij ik gratis één keer om de 2 weken naar Nederland om ze te posten. Daardoor worden ze verzonden onder de Nederlandse posttarieven. Dat is meestal eind van de week. Bij plaatsen van de strips op de veiling word de strips gecontroleerd en zoveel mogelijk erbij vermeld. Wanneer de strips worden verkocht worden de strips nog gecontroleerd voor we de nota versturen en als er een fout zou optreden word dit vermeld aan de koper voor we de nota versturen. Bij het inpakken worden ze voor de laatste keer gecontroleerd. Voor u koopt kijk eerst eens naar de foto's.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Prijs €600,00
Aangeboden 24-10-2022 23:46:04
Dit item is gepauzeerd en kan momenteel niet besteld worden
Hoe kunt u dit bestellen?