Mijn Vriend Dahmer - Graphic Novel

Quasi nieuwstaat
Graphic Novel "Mijn Vriend Dahmer", door Derf Backderf. Uitgeverij Scratch Books Amsterdam.
Eerste druk februari 2015. Als nieuw
Flaptekst: "Mijn vriend Dahmer is een meeslepende en originele graphic novel van Derf Backderf, een gelauwerde strip-tekenaar en politiek cartoonist. De toekomstige serie-moordenaar met wie hij in de klas, op de gang en in de auto zat, probeert hij in deze bladzijden te doorgronden. Het resultaat is een verrassend warm portret van een gestoorde tiener die worstelt met de even overweldigende als afschuwelijke neigingen die uit de diepste krochten van zijn psyche komen opborrelen. Dahmer, die door de rest van de wereld algemeen wordt beschouwd als een onmenselijk monster, wordt hier geportretteerd als een eenzame zonderling die in werkelijkheid maar al te menselijk is. Een verlegen jochie dat de waanzin wordt ingezogen, zonder dat de volwassenen in zijn leven het doorhebben."
"We weten allemaal wat Dahmer gedaan heeft, maar door Backderfs unieke perspectief biedt Mijn vriend Dahmer diepzinnige (en soms merkwaardig grappige) inzichten over hoe, en belangrijker nog, waarom Jeffrey Dahmer veranderde van een eigenaardige middelbare scholier in een verdorven onmens die even berucht zou worden als Jack the Ripper."
Verkoper

JFK

  • JFK
  • HEESCH, NL
Nederland € 4,95
België € 14,00
Frankrijk € 19,00
Ophalen ook mogelijk; verzending met DHL naar een pickup point
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant Paypal
Prijs €7,50
Aangeboden 5-12-2023 09:06:23
Hoe kunt u dit bestellen?