Doorlopende veiling

Wilson - 3 delen - sc - (2000-2004)

Quasi nieuwstaat 1e druk - softcover
Voorkaft deel 2 heeft rechtsonder een heel licht kreukje.
Wilson is ingehuurd als bodyguard voor de dochter van een beroemd en machtig advocaat. Hij wordt in diens imposante huis ontvangen. Maar daar ontdekt hij een gesloten en perverse wereld.

New York. Heden. Een seriemoordenaar heerst over de stad. Zijn slachtoffers zijn te vinden in het homoseksuele milieu, maar evenzeer heeft hij het gemunt op CIA-agenten uit de tijd van de koude oorlog in Berlijn. Om dit raadsel op te lossen roept de CIA de hulp in van agent Wilson. Een hedendaagse realistische setting met een groeiende spanningsboog.

Wilson vlucht voor Masterson, zijn vroegere baas in Berlijn ten tijde van de Koude Oorlog. Ondertussen komt hij een complot op het spoor waarbij machtige personen betrokken zijn.
Verkoper

Chinook

Nederland € 5,00
België € 10,00
Frankrijk € 20,00
Verzending naar België en Frankrijk met DHL
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 1,00
 
Biedgeschiedenis: