De Rode Ridder 10, "Storm over Damme" - Standaard-boekh., sc, 1e druk (1958)

Goede staat
1e druk, dus met 9 titels achterop.

Het album verkeert in vrij goede staat. Het heeft een plaatselijlk licht geschaafde rug met onderaan, mogelijk een kleine verlijming, en covers met diverse, doorgaans lichte kreukjes maar wel nog fris van kleur. Het binnenwerk en de cover zitten nog origineel met de nietjes aan elkaar, middenblad enkel vast in het bovenste nietje. Een aantal binnenbladen vertoont wat schade in het centrale gedeelte van de ondermarge, waar de rand getoucheerd is met ook wat kreukjes en/of wat netjes verlijmde scheurtjes (zie voorbeeldfoto's). Het album is onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 27,50
 
Biedgeschiedenis: