Kuifje. Het Gebroken Oor. HC. 1e druk. A46. Hergé. 1946

Goede staat Houthoudend papier. Hergé
Originele hardcover uitgave met linnen rug uit de HC eerste reeks. Album in overwegend goede staat. Covers nog met mooie platten, met sleet aan de hoeken en randen. Originele rug nog aanwezig, met touchering en een klein gebrek aan de toppen. Schutbladen: titelblad los van het boekblok, vast aan de covers. Boekblok hangt nog vast aan de achterste schutblad. Boekblok; Het kwetsbare Houthoudend papier is nog in een goede staat, soms met een klein scheurtje of een vlekje. Speling op het katern.

Let op! Als uw betaling later bij ons binnen komt dan 20 december, dan wordt uw item i.v.m. de feestdagen pas verzonden vanaf 7 januari 2019. Afhalen in de winkel kan tot zaterdag 22 december. Dit wel even van te voren aangeven! Onze winkel is gesloten van 23 december t/m dinsdag 8 januari, woensdag 9 januari zijn we weer geopend vanaf 10.00 uur.

Wij wensen u fijne kerstdagen en een heel gezond en gelukkig 2019 toe!

Team Stripwinkel Barabas


Verkoper
Nederland € 8,00
België € 10,00
Frankrijk € 17,00
Vergeet a.u.b. niet bij uw betaling het notanummer te vermelden! Dit is zeer belangrijk om de afhandeling vlot te laten verlopen!
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 112,00
 
Biedgeschiedenis: