Doorlopende veiling

Suske en Wiske - Het geheim van de Kalmhoutse Haai- sc - 1e druk heruitgave - Speciale editie - 2001

Quasi nieuwstaat

Het verhaal "Het geheim van de Kalmthoutse Heide" in Kalmthouts dialect vertaald. De cover-tekening van dit album wordt ook gebruikt voor de muurschildering die op 26 april 2009 in Kalmthout wordt onthuld.

De vrienden zijn ook op vakantie op de Kalmthoutse heide in het verhaal Het rijmende paard (1962), in dat verhaal ontmoeten ze Krimson voor het eerst.
De Heikneuters lijken te verwijzen naar de Kempense legenden over Kabouterkoning Kyrië, ook in deze verhalen speelt een jager een rol.

Het album omvat naast de strip ook 6 extra pagina's waarin initiatiefnemer Jan Francken, burgemeester Lukas Jacobs en Jean Bastiaensen meer uitleg verschaffen over de meerwaarde van Suske en Wiske en ons dialect. Verder bevat het album een door Paul Geerts gemaakt ontwerp voor de brandweer Kalmthout. Eugeen Goossens heeft een aantal personages uit het verhaal getekend en verder werd ook nog bijzonder fotomateriaal in het boekje opgenomen.

Verkoper

Waslainter

Nederland € 12,00
België € 8,00
Frankrijk € 18,00
Na betaling volgt de zending na 1 à 2 dagen. Verzendingskeuze mogelijk:ups,bpost ,mondial relay in samenwerking met postnl.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Niet verkocht
 
Biedgeschiedenis: