Robbedoes en Kwabbernoot - Nr. 12 - De nest van de Marsupilami's - sc - 1e druk 1960

Goede staat
Eerste uitgave in softcover van uitgeverij Dupuis. Album met mooie frisse covers (met geringe kreukjes) en zeer mooie rug met volledige toplaag. Slechts tegen de randen van de rug wat zeer geringe sleet.

Aan de binnenzijde de volgende bemerking: het titelblad kent een bindingsfout waardoor links van het titelblad er schade is ontstaan. Dit loopt lichtjes door de staart van de Marsupilami. Een bindingsfout want we zien een klein stukje van het laatste blad (met alle helden van Dupuis) tevoorschijn komen vooraan. Het laatste blad achteraan kent ook een scheurtje wat net niet door het verhaal loopt, maar wel gedeeltelijk door het kadertje van Guus Slim.

Het binnenwerk is verder in voortreffelijke staat en oog ongelezen. Het album kent op de voor en achterzijde een prijsje in potlood, dit is echter nauwelijks meer leesbaar. Het album is voorts onbeschreven.
Verkoper
Nederland € 4,50
België € 7,50
Kan worden bezichtigd gedurende de veiling. Ophalen van gewonnen kavels is mogelijk op afspraak. Er wordt zowel vanuit Nederland als België verzonden.
Veilinghuis Bobbedoes opereert onder de Voorwaarden van Bobbedoes.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 376,00
 
Biedgeschiedenis: