Ons Volkske - Album 11 (1e reeks) - Lombard, HC met linnen rug, 1e druk (1952)

Redelijke staat tot goede staat
Bevat de weekbladen 18 tot en met 34 uit de 16e jaargang (1952), met afleveringen van o.a. Suske en Wiske ("De Tartaarse helm"), Blake en Mortimer ("Het geheim van de Zwaardvis" en "Het geheim van de grote pyramide"), Alex ("Het vervloekte eiland") en Corentin.

De rug van het album is nog zeer mooi. Beduimelde covers met wrijfsporen; backcover met een kaal plekje ter hoogte van de derde strook tegen de rug aan. Geschaafde randen met nogal wat bloot karton. Het binnenwerk zit nog origineel vast in de band. Uit het voorste schutblad ontbreekt onderaan een vrij grote hap papier. Naamsvermelding op de binnenzijde van de cover. De weekbladen zijn compleet en ze verkeren doorgaans in prima staat, zonder geschrijf. Een tweetal grotere inscheuringen werd netjes (en erg onopvallend) op de randen verlijmd (zie foto's 13 en 14).
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 24,00
 
Biedgeschiedenis: