Suske en Wiske 19, "De tamtamklopper" - Standaard, sc, 1e druk (1953)

Goede staat
Dit exemplaar heeft een frontcover met geschrijf en gomsporen, maar verder is de staat beter. Het album vertoont eerder lichte kreukjes en de rug is geschaafd maar grotendeels gesloten, met enkel onderaan enkele millimeter opening/afronding. Sporen van twee kleine stukjes verwijderde tape aan de uiteinden van de rug. Het binnenwerk is prima, met doorgaans frisse bladspiegels. Alles zit ook nog vast in de nietjes. Klein, netjes verlijmd scheurtje in de rand van de titelpagina.
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 60,00
 
Biedgeschiedenis: