Blake en Mortimer - Septimus Integraal (deel 22 en 27 samen) - opl. 1000 ex - in originele seal - met excl. prent en stofomslag - hc - 2020

Nieuwstaat - Blloan - oplage 1000 exemplaren
Blake en Mortimer - Septimus Integraal (deel 22 en 27 samen)
Hardcover in mooie stofomslag, met exclusieve prent op A4 formaat

De Septimus Golf (22) en het vervolg: de schreeuw van de Moloch (27) in één integrale uitgave
De integrale hardcover van deel 22 ‘De Septimus Golf’, aangevuld met schetsen en de bibliofiele editie van deel 27 ‘De Schreeuw van de Moloch’ met extra pagina’s.

De luxe uitgave van de schreeuw van de Moloch was in de reguliere handel, tijdens de vóórintekening afgelopen maand direct uitverkocht. Door dit succes zijn vele verzamelaars deze mooie uitgave misgelopen. Deze integrale is een prachtig alternatief om de schreeuw van de Moloch, in bibliofiele vorm alsnog in bezit te krijgen.

In De Septimus-golf wordt de dreiging van een buitenaards toestel, Orpheus genaamd, afgewend door het heldhaftige offer van Olrik. Sindsdien verblijft de ‘kolonel’ opgesloten in een psychiatrisch centrum. Terwijl Philip Mortimer zijn oude vijand weer bij zijn verstand probeert te brengen met de beroemde formule van sjeik Abdel Razek (‘Bij Horus, laat af!’) ontdekt hij dat er nog een Orpheus bestaat. Aan boord van een vrachtschip, omgebouwd tot geheim laboratorium, ontdekt Mortimer de vreemde piloot van dit buitenaards tuig. Een mensachtige alien, duister en star, die door wetenschappers ‘Moloch’ is genoemd, naar de Bijbelse afgod. Maar de reacties van deze Moloch en de hiërogliefen die hij achterlaat als raadselachtige boodschappen, doen het ergste vrezen. De Britse hoofdstad is alweer in gevaar. Tenzij Olrik de boel opnieuw redt…

gelimiteerd op 1000 exemplaren
in ongeopende originele seal*
Het boek welke gebruikt is voor de foto's van dit kavel zijn afkomstig van een demo-model en uitsluitend gebruikt ter illustratie. De winnaar van het kavel krijgt uiteraard het ongeopende en gesealde exemplaar.

1e druk
Jaar van uitgifte: 2020
Uitgave: Blloan

Album in nieuwstaat.

Een potloodprijsje of stickerprijsje is mogelijk.
Combineer uw aankopen om verzendkosten te sparen.
Wordt enkel met track & trace verzonden.
Verkoper

Baringo

Nederland € 9,00
België € 7,50
Frankrijk € 25,00
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 41,00
 
Biedgeschiedenis: