Michel Vaillant, "De gemaskerde racer" - Lombard Collectie, HC, 1e druk (1960)

Goede staat
1e druk, dus met achterop "De grote match" als laatst vermelde titel.

Album verkeert in vrij goede, zowat gemiddelde staat. De rug vertoont plaatselijk lichte slijtage, o.a. aan de uiteinden. De covertekeningen zijn al bij al nog fris, maar de randen van de covers vertonen wrijfsporen met op de hoeken tevens wat afronding. Onderaan de rechterrand van de frontcover, ter hoogte van het stuur, ontbreekt een klein hapje. Het binnenwerk zit mooi vast in de band en de schutbladen zijn ongeschonden. Alle bladen zitten ook nog mooi vast in de katerndraadjes. Meestal frisse bladspiegels, maar af en toe wel wat scheurtjes in de randen, vooral naar het einde van het album toe. Op sommige plaatsen werden grotere scheuren netjes op de snede verlijmd (zie foto's 20, 21 en 22 ter illustratie). De Kuifje's-punten werden uitgeknipt. Het album is onbeschreven.
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 7,50
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 37,00
 
Biedgeschiedenis: