Piet Fluwijn en Bolleke, "De avonturen van een vader en zijn zoon" 5 - Het Volk, sc, 1e druk (1958)

Zeer goede staat
Het betreft een zeer mooi bewaard gebleven exemplaar. De rug is volledig gesloten en hij vertoont slechts lichte wrijfsporen. Frisse front- en backcover met geringe leeskreukjes. Het binnenwerk en de cover zitten nog mooi origineel aan elkaar vast met de nietjes en ook het middenblad zit perfect vast. Frisse bladspiegels met meestal gave randen, maar hier en daar toch een millimeterscheurtje. Het album is geheel onbeschreven.
Verkoper
Nederland € 7,50
België € 7,50
Kavel wordt met traceercode verzonden na ontvangst van betaling. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 75,00
 
Biedgeschiedenis: