Poster Lichtstadkunst door: John Heijink - Blob / Witte Dame Eindhoven, toekomst (2050) - gesigneerd - A2 formaat

Nieuwstaat - John Heijink / gesigneerd
Poster Lichtstadkunst door: John Heijink (gesigneerd)

Blob Eindhoven (2150) is onderdeel van een grote collectie schilderijen,
die o.a. tentoongesteld zijn geweest tijdens de Dutch Design Week Eindhoven

Striptekenaar John Heijink, bekend van de Science Fiction reeks Kreiss en de historische verhalen Piet Heijn (3-luik) en Willem van Oranje,
heeft een 12-tal tekeningen gemaakt van bekende gebouwen en locaties in de stad Eindhoven, zoals deze er in de toekomst (lees: het jaar: 2050) uit zouden kunnen komen te zien. De Blob / Witte Dame is er één van.

- Techniek: Giclée
- Formaat: A2
- Uitgeverij: Heijink
- Jaar van Uitgifte: 2018

Nieuwstaat
Fotoserie maakt onderdeel uit van kavelbeschrijving.

Tip:
Op 1 juli 2021 openden wij de deuren van onze spiksplinternieuwe winkel in Eindhoven. Een ideale gelegenheid om uw kavel bij ons op te komen halen in de winkel. Zodoende bespaart u ook nog eens op de verzendkosten. Wij zien uw eventuele bezoek met enthousiasme tegemoet!

Indien verzending toch de voorkeur heeft: kavel wordt met zorg verpakt.
Voordelige* zakelijke verzending via My Parcel
*Bij gecombineerde aankopen zijn de verzendkosten tot een gewicht van 23 kilogram,
- voor Nederland: € 8,95
- voor België: € 11,95


Verkoper
Nederland € 8,95
België € 11,95
Frankrijk € 19,95
Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na betaling verzonden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel verlies of beschadiging tijdens de verzending. Aangetekende verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Verzendkosten besparen? U kunt dit kavel ook ophalen bij de verkoper: Eindhoven, Nederland. Indien u meer kavels van deze aanbieder wint dan betaalt u gecombineerde verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 5,50
 
Biedgeschiedenis: