Langteen en Schommelbuik - Nrs. 1 t/m 10 - volledige reeks Het Volk, 1964 - 1967

Wisselende staten
Nr 1 is in een goede staat, klein beetje sleet op de rug aan de uiteinden, het middenblad zit los, het album is onbeschreven. Covers hebben lichte gebruikssporen.
Nr 2 is goed, onbeschreven, ook hier het middenblad dat los is van de nietjes maar zonder enige schade. Lichte gebruikssporen op de covers, vlek op de backcover.
Nr 3 is de tweede druk met rode steunkleur. Erg goede staat met slechts erg minieme gebruikssporen.
Nr 4 is de tweede druk met rode steunkleur. Album is redelijk, de rug is onderaan ingescheurd. Stempel van een winkel op titelblad. Verder in goede staat.
Nr 5 is de tweede druk met enkel maar de rode steunkleur. Minder courante uitgave. Matige staat, vlek op het titelblad maar onbeschreven en alles mooi vast in de nietjes. Dit album heeft echter een doorzichtige tape over de rug gekregen!
Nr 6 is de tweede druk met rode steunkleur. Dit album is in zeer goede, onbeschreven staat, weinig op aan te merken.
Nr 7 is de tweede druk met rode steunkleur, goede tot zeer goede staat; alles perfect in de nietjes en onbeschreven.
Nr 8 is de eerste druk (groene steunkleur) en is in goede staat. Hier wel een naam op het titelblad en enkele aangekruiste albums op de backcover. Alles mooi vast in de nietjes.
Nr 9 is de eerste druk met groene steunkleur op het titelblad. Ook dit album is zeer goed met alles perfect in de nietjes. Wel een naam op de cover.
Nr 10 is de tweede druk met rode steunkleur. Goede tot zeer goede staat maar met winkelstempel op het titelblad.
Verkoper

Heinz

Nederland € 9,00
België € 7,00
Frankrijk € 18,00
Verzending met Bpost voor België, steeds als pakje. Kosten 6 euro (of het moest boven de 5 kilo gaan). Verzending met Post.nl voor Nederland, vanuit Nederland, dus kan dagje langer duren bij mij. Kost: 8 euro, steeds als pakje.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 30,00
 
Biedgeschiedenis: