Nero 19, "De negen peperbollen" - Het Volk, sc, 1e druk (1957)

Zeer goede staat
Eén van de minder vaak aangeboden albums uit de reeks.
Dit exemplaar verkeert nog in erg goede staat. De rug vertoont lichte oppervlakkige wrijfsporen en geringe afronding aan de uiteinden, maar hij is verder wel mooi gesloten. De frontcover is opvallend fris en strak. Ook de backcover is erg fris. In de linkerrand werd een scheurtje netjes verlijmd. Bijzonder fris binnenwerk dat nog mooi met de nietjes aan de cover zit. Ook alle bladen zitten nog perfect vast in de nietjes. Het album is onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt veroznden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 95,00
 
Biedgeschiedenis: