Doorlopende veiling

HC Murena - Eerste uitgave INTEGRAAL

Zeer goede staat
HC Album in een mooie staat

Murena Integraal 1 – Eerste Cyclus

Murena Integraal 1 bevat de volgende titels: 1. Purper en goud, 2. Zand en bloed, 3. Een volmaakte moeder, 4. Voor hen die gaan sterven.

Met superbe tekenwerk van Philppe Delaby. De scenario’s zijn van Jean Dufaux.

Verhaallijn :
Nero’s moeder Agrippina is met keizer Claudius getrouwd om haar zoon op de troon te krijgen. Ze slaagt erin haar echtgenoot te overtuigen om zijn stiefzoon te erkennen, ten koste van zijn eigen zoon Brittannicus. Kort daarop laat Agrippina haar echtgenoot en Brittannicus vergiftigen. De weg naar de troon is vrij. Nero regeert in naam, maar eigenlijk heeft zijn dominante moeder de touwtjes in handen. ¿Murena¿ geeft een getrouwe weergave van de geschiedenis en van het leven in het antieke Rome. Of toch bijna: de titelrol is weggelegd voor een fantasiepersonage. Murena is de zoon van de minnares van Claudius. Hij heeft toegang tot het hof en kent Nero persoonlijk.

Af te halen te 2630 Aartselaar of verzending

Bekijk ook mijn andere zoekertjes om op verzendkosten te besparen
Verkoper

Quantino

Nederland € 10,00
België € 6,00
Frankrijk € 20,00
De vermelde verzendprijzen zijn de prijzen voor verzending naar een afhaalpunt dichtbij uw adres. Wenst u toch verzending naar uw thuisadres kan dat tegen een kleine meerprijs (3 euro duurder). Vraag eventueel naar meer informatie
Teruggaven worden niet aanvaard Enkel betaling bij afhaling of per bankoverschrijving
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel sluit over :
Uw bod


Volgend minimum bod : €
Inclusief BTW.
 
Biedingen:
Hoe werkt het bieden?