Nero combi-set - 10x Nero 60 / 11x Nero - 21xhc- Eerste druk - (2007/2012)

Quasi nieuwstaat Standaard Uitgeverij
Nero 60 jaar 10x hc (2007) + 11x Nero hc (2008 t/m 2012) - A5 formaat

* In 2007 werd Nero 60 jaar. Ter gelegenheid daarvan bracht Standaard Uitgeverij een selectie van 10 Nero-hardcover albums uit in een iets kleiner formaat (zie foto, van een gewoon exemplaar naast één van deze boekjes). Afmetingen: 17.00 x 23.00 cm.
Deze albums zijn vrijwel allemaal in nieuwstaat, enkele delen in bijna nieuwstaat.

- Nero 60 nr. 1 - Nero tegen de F.F.F.
- Nero 60 nr. 2 - Iwan de verschrikkelijke
- Nero 60 nr. 3 - De wensring
- Nero 60 nr. 4 - De planeet Egmont
- Nero 60 nr. 5 - De gouden patatten
- Nero 60 nr. 6 - De verdorven stad
- Nero 60 nr. 7 - De wraak van Nganga
- Nero 60 nr. 8 - Man van Europa
- Nero 60 nr. 9 - Palermo
- Nero 60 nr. 10 - De hemelse vrede

Daarnaast worden in dit kavel 11 delen uit de normale hardcover reeks (A5 formaat) aangeboden, te weten:
Delen 2, 3, 7, 8, 9, 13, 16, 22, 23, 25 en 26
Jaren van uitgifte: 2008 t/m 2012
Totaal 21x hardcover in bijna nieuwstaat

Fotoserie maakt onderdeel uit van kavelbeschrijving.

Tip:
In de zomer van 2021 openden de deuren van onze winkel in Eindhoven. Een ideale gelegenheid om uw kavel bij ons op te komen halen in de winkel. Zodoende bespaart u ook nog eens op de verzendkosten. Wij zien uw eventuele bezoek met enthousiasme tegemoet!

Indien verzending toch de voorkeur heeft: kavel wordt met zorg verpakt.
Voordelige* zakelijke verzending via My Parcel
*Bij gecombineerde aankopen zijn de verzendkosten tot een gewicht van 23 kilogram,
- voor Nederland: € 8,95
- voor België: € 11,95


Verkoper
Nederland € 8,95
België € 11,95
Frankrijk € 19,95
Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na ontvangst betaling verzonden. Verzending geschiedt via Post NL. Versturen van bestellingen vindt plaats volgens tarieven standaard brievenbuspost, dan wel pakketverzending (+2kg.) met Track & Trace code. Aangetekende verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Verzending naar buitenland geschiedt altijd middels verzekerde pakketpost. Verzendkosten besparen? U kunt uw aankopen ook ophalen bij ons in Eindhoven (NL). Ophalen van veilingkavels is mogelijk tot 6 weken na afloop van de desbetreffende veiling. Na deze periode is enkel nog verzending mogelijk met bijbetaling van verzendkosten en worden opslagkosten in rekening gebracht. Deze opslagkosten zijn variabel en afhankelijk van de door ons gemaakte kosten voor opslag, administratie en verzekering. Het minimale bedrag dat wij hiervoor in rekening brengen, is € 25,00 incl. BTW. Meerdere aankopen binnen een periode van 5 werkdagen, kunt u in één keer laten verzenden. U betaalt dan slechts 1x gecombineerde verzendkosten. Schade goederen: Indien de koper bij ontvangst van de goederen aantoonbare schade constateert aan de buitenzijde van de verpakking, dient hij/zij het pakket/de pakketten ten alle tijden te weigeren. Indien u als koper besluit het pakket toch in ontvangst te nemen, dient u een schriftelijk bewijs van "melding van schade bij ontvangst" te kunnen overleggen. Melding van schade dient altijd schriftelijk te gebeuren binnen 72 uur na ontvangst van de goederen. De datum en het tijdstip volgens de track en trace gegevens van de vervoerder zijn hierbij bindend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen tijdens verzending, indien melding van deze schade plaatsvindt, later dan 72 uur na ontvangst van de goederen. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 38,00
 
Biedgeschiedenis: