Doorlopende veiling

Herinneringen aan de Grande Armée 1-2-3-4 - complete serie - sc - (2009-2012)

Zeer goede staat 1e druk - softcover
1807 - Wraak voor Austerlitz
Na de overwinning in Austerlitz steekt de "Grande Armée" Polen over, om het Russische rijk binnen te dringen. De spanning en rivaliteit binnen de troepenmacht bereikt een hoogtepunt na de desertie van een officier en de verdachte dood van een paard. Op de vooravond van één van de belangrijkste veldslagen, bereikt het moraal van de troepen een absoluut dieptepunt.
1808 - De kinderen van de weduwe
Terwijl een groot deel van de troepen zich in de Spaanse ‘modderpoel’ vastlopen, zit een deel van de ruiters gestationeerd aan de Russische grens. Ze worden er belaagd door wolven en struikrovers, en proberen zich te behelpen.
1809 - Wenen zien of sterven
40 jaar na Abensberg, de beslissende slag van de campagne van Oostenrijk (1809), keert de veteraan Marcel Godart terug naar de plaats van de wapenfeiten om zijn geweten te sussen. De geesten van het verleden moeten eindelijk rust kennen. Als gewonde werd hij naar een veldhospitaal geleid, waar hij de verloofde van een overleden vriend terugvond. Hij zal er getuige zijn van een bloederige geschiedenis, die hem zijn hele leven zal achtervolgen. Nu, 40 jaar later, zal hij de waarheid aan het licht brengen.
1812 - De jachtterreinen van graaf Joukhov
Een dodelijke winter voor de Grande Armée aan het Poolse front. Luitenant Godart blaast zijn laatste adem uit. Hij laat zijn waardevolle notities na aan zijn zoon. Maar die ziet de notities als fantasieën van een oude gek, die het slagveld verkoos boven het gezinsleven. Toch begint hij erin te lezen, en ontdekt de gevaren van de winter van 1812, waarin z'n vader het pad kruist van de schrikwekkende Kozakken.
Verkoper

Chinook

Nederland € 8,00
België € 14,00
Frankrijk € 20,00
Verzending naar België en Frankrijk met DHL
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 10,50
 
Biedgeschiedenis: