Sleen, Marc - Twee originele stroken 'De Vetvogel + gesigineerde biografie - 1968 / 1985

Quasi nieuwstaat Met drie handtekeningen Marc Sleen
Prachtig en bijzonder zeldzaam Marc Sleen / Nero-kavel.

In 1985 verscheen een fraaie en zeer uitgebreide hard cover biografie van Nero-auteur Marc Sleen.

Ter gelegenheid van de lancering werd tevens een variant gemaakt op 77 exemplaren, met twee originele stroken uit het verhaal 'De vetvogel' (1968).

Voor velen is 'De Vetvogel' een van de topalbums van Nero.

Een zo'n set wordt hier aangeboden, met twee erg mooie stroken (zie de foto's). Formaat: ca 21 bij ca 30 cm voor de twee stroken samen.

Dit kavel heeft bovendien nog extra waarde. Ter gelegenheid van de lancering van het boek, was er een receptie.

Daar uitgenodigd was stripverzamelaar (en groot Nero-fan!) Attilio - die door Marc Sleen steeds amicaal werd ontvangen.

Dit kavel is daar getuige van: het boek is enthousiast gesigneerd, en bovendien bevat het boek twee Sleen-foto's, ook beide gesigneerd. Daarnaast zit in het boek een extra sticker, een wikkel, en de uitnodiging (plus enveloppe) voor de receptie!

In het boek zitten overigens ook nog enkele pagina's met aantekeningen, die kan ik niet duiden.

Prachtig kavel!

Voor de volledigheid: bij het boek hoort eigenlijk ook een stofomslag, die zit er niet bij. Maar daar gaat het eigenlijk ook niet echt om bij dit fantastische kavel!

Geheel is in topstaat, zie ook alle foto's.Verkoper

EdenaArt

Nederland € 7,50
België € 11,50
Frankrijk € 11,50
Verzending Be via DPD (ophaalpunt) en in Nl via PostNL. Andere verzendmogelijkheden ook mogelijk, geef aub een seintje na de veiling.
Objecten worden altijd binnen de 5 dagen na ontvangst betaling verzonden (en meestal sneller), in stevig karton. Prijs verzendkosten = prijs zege. Heel af en toe ontstaat met name door de vele wijzigingen in posttarieven wel eens een kleine afwijking, maar we doen ons best dit te voorkomen. We rekenen dus ook niet voor de verpakking. Aub per zsm na de veiling betalen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 605,00
 
Biedgeschiedenis: