Suske en Wiske - Willy Vandersteen - De interviews - De foto's - sc - 2005

Nieuwstaat - Standaard Uitgeverij
Willy Vandersteen (Suske en Wiske) - De interviews - De foto's

softcover
Bijzonderheden: Omslag met flappen.

Zowel de tekenaar als de persoon als de familieman als de businessman Willy Vandersteen komen in dit boek uitgebreid aan bod. Een haastige telling op Peter Bontes StripDatabank 2004-2005 doet ons geloven dat zijn (familie)naam op meer dan 2.300 albums prijkt: van zijn reguliere reeksen over reclameuitgaven en tientallen edities van eenzelfde verhaal. Het is toch wat. Samensteller Luk Guillaume plukte het beste uit meer dan veertig jaar interviews, artikels, anekdotes en markante getuigenissen uit binnen- en buitenlandse kranten, tijdschriften, magazines, fanzines, tv-uitzendingen,... van zijn Suske en Wiske-debuutjaar 1945 tot aan zijn dood in 1990. Naast Willy Vandersteen komen uiteraard zijn vele creaties aan bod. Ook zijn medewerkers, collega's, vrienden, familieleden en concurrenten doen (on)rechtstreeks hun zegje. Dit wordt dan nog eens aangevuld met vele foto's uit publicatie- en privéarchieven.

1e druk
Nieuwstaat
Uitgeverij: Standaard
Jaar van Uitgifte: 2005
168 blz.
In absolute nieuwstaat
Fotosessie maakt onderdeel uit van de kavelbeschrijving

Tip:
Op 1 juli 2021 openden wij de deuren van onze spiksplinternieuwe winkel in Eindhoven. Een ideale gelegenheid om uw kavel bij ons op te komen halen in de winkel. Zodoende bespaart u ook nog eens op de verzendkosten. Wij zien uw eventuele bezoek met enthousiasme tegemoet!

Indien verzending toch de voorkeur heeft: kavel wordt met zorg verpakt.
Voordelige* zakelijke verzending via My Parcel
*Bij gecombineerde aankopen zijn de verzendkosten tot een gewicht van 23 kilogram,
- voor Nederland: € 8,95
- voor België: € 11,95


Verkoper
Nederland € 4,95
België € 11,95
Frankrijk € 17,95
Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na betaling verzonden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel verlies of beschadiging tijdens de verzending. Aangetekende verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Verzendkosten besparen? U kunt dit kavel ook ophalen bij de verkoper: Eindhoven, Nederland. Indien u meer kavels van deze aanbieder wint dan betaalt u gecombineerde verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 65,00
 
Biedgeschiedenis: