Suske en Wiske 24 - De kleppende klipper - Standaard, sc, 1e druk (1955)

Goede staat
Algemeen gesproken verkeert dit album in vrij goede staat. De rug is nog mooi gesloten en hij vertoont eerder lichte wrijfsporen; het originele witte lijntje is nog zeer mooi aanwezig, zoals te zien in foto's 4 en 5. De frontcover is vrij strak, met geringe leeskreukjes, maar vertoont linksbovenaan een wit vlekje - vermoedelijk door verwijdering van een prijsstickertje - en rechts werd een 29 geschreven. De backcover is fris en eveneens grotendeels strak. Het binnenwerk is grotendeels fris, al vertonen de binnenzijde van de cover en de titelpagina enkele kleine vlekjes. Tevens gomsporen Doorgaans gave bladranden, maar pp 17/18 met een kleine verlijming in de marge. Alles zit nog origineel vast in de nietjes. Wel met lichte inscheuring in de centrale marge van het middenblad (foto 16).
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 65,00
 
Biedgeschiedenis: