Buck Danny 5, "De Zwarte Draak" - Dupuis, sc, 1e druk (1951)

Zeer goede staat
Dit exemplaar heeft een bijzonder mooie rug met minimale wrijfsporen. De front- en backcover zijn grotendeels strak en opvallend fris van kleur. De voorzijde vertoont wel een klein vlekje tegen de bovenrand aan en tevens een kaal plekje in de rechterbovenhoek. Zeer frisse backcover. De rechterrand van het album werd iets te kort versneden, zodat het album een beetje smaller is dan normaal, maar deze curiositeit lijkt origineel te zijn. Het binnenwerk is bijzonder mooi en strak. Alles zit ook nog perfect vast in de nietjes.
Verkoper
Nederland € 7,50
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Kapellen kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 61,00
 
Biedgeschiedenis: