"Les aventures de Gnouf et d'Isabelle" - Artima, sc, 1e druk (1950)

Redelijke staat tot goede staat - backcover met Artima-patroon
Van deze uitgave zijn twee varianten bekend. Het betreft hier de variant met backcover met een patroon van aansluitende Artima-logo's, die nog ontbreekt in sommige online catalogi (bij de andere variant toont de backcover centraal een enkel Artima-logo).

Het aangeboden exemplaar verkeert in redelijke tot goede staat. De rug is geschaafd en hij vertoont enkele millimeters opening aan de uiteinden. Covers met diverse kreukes, m.n. in de hoeken. Ook het binnenwerk kent lichte gebruikssporen. UIt pagina's 3/4 ontbreekt onderaan een hoekje uit de marge. Alles zit wel nog mooi vast in de nietjes en het album is onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 23,00
 
Biedgeschiedenis: