XIII - Complete reeks William Vance - 18 hardcovers - Gelimiteerde oplage - herdruk - 2011

Quasi nieuwstaat - Dargaud / Ballon Media
XIII, complete reeks door: William Vance
Van 'zwarte vrijdag' t/m 'de laatste ronde'

Het zijn achttien albums in hardcover met nieuw vormgegeven covers.
Achttien? Het speciale album The XIII Mystery wordt verknipt en als extra's verdeeld over de achttien albums die elk 56 pagina's tellen.

De covers zullen dezelfde zijn als de Franstalige gelimiteerde heruitgave voor de vijfentwintigste verjaardag van de reeks. Het zijn illustraties die Vance maakte voor ex-librissen, affiches, de Amerikaanse comicedities, enzovoort. In deze vorm verschenen ze nooit eerder in het Nederlands.

Technische kenmerken:
- 18 delen in hardcover, los geleverd
- nieuwe covers
- achteraan elk album een dossier met XIII-files: extra achtergrond en illustraties
- beperkte oplage

Maar liefst 1680 pagina's leesplezier!

Bijna nieuwstaat
Heruitgave
Jaar van uitgifte: 2011
Uitgeverij: Dargaud i.s.m. Ballon Media

Tip:
In de zomer van 2021 openden wij de deuren van onze winkel in Eindhoven. Een ideale gelegenheid om uw kavel bij ons op te komen halen in de winkel. Zodoende bespaart u ook nog eens op de verzendkosten. Wij zien uw eventuele bezoek met enthousiasme tegemoet!

Indien verzending toch de voorkeur heeft: kavel wordt met zorg verpakt.
Voordelige* zakelijke verzending via My Parcel
*Bij gecombineerde aankopen zijn de verzendkosten tot een gewicht van 23 kilogram,
- voor Nederland: € 8,95
- voor België: € 11,95


Verkoper
Nederland € 8,95
België € 11,95
Frankrijk € 19,95
Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na ontvangst betaling verzonden. Verzending geschiedt via My Parcel (Post NL); Versturen van bestellingen vindt plaats volgens tarieven standaard brievenbuspost met Track & Trace, dan wel pakketverzending (+2kg.) met Track & Trace code. Aangetekende, verzekerde verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Verzending naar buitenland geschiedt altijd middels verzekerde pakketpost. Verzendkosten besparen? U kunt uw aankopen ook ophalen bij ons in Eindhoven - Nederland. Indien u meerdere aankopen doet binnen een periode van 7 werkdagen, dan kunt u deze bestellingen in één keer laten verzenden en betaalt u slechts 1x gecombineerde verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht. U dient dit dan wel per mail of telefonisch aan ons kenbaar te maken. Schade goederen: Indien de koper bij ontvangst van de goederen aantoonbare schade constateert aan de buitenzijde van de verpakking, dient hij/zij het pakket/de pakketten ten alle tijden te weigeren. Indien u als koper besluit het pakket toch in ontvangst te nemen, dient u een schriftelijk bewijs van "melding van schade bij ontvangst" te kunnen overleggen. Melding van schade dient altijd schriftelijk te gebeuren binnen 72 uur na ontvangst van de goederen. De datum en het tijdstip volgens de track en trace gegevens van de vervoerder zijn hierbij bindend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen tijdens verzending, indien melding van deze schade plaatsvindt, later dan 72 uur na ontvangst van de goederen. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 107,00
 
Biedgeschiedenis: