Bessy - SC deel 3 - Het geheimzinnige spoor - 2e druk 1955 - Wirel

Zeer goede staat
4 titels op achterzijde. Uitgegeven in Nederland. Ten opzichte van de Vlaamse uitgave ontbreekt De laatste diligence in de titellijst. De andere 4 titels verschenen tegelijkertijd in maart/april 1955 in Nederland, maar De laatste diligence stond toen nog als feuilleton in het tijdschrift De Katholieke Illustratie en moest even wachten om als album uitgegeven te worden.

Alle boeken zijn van de eerste eigenaar afkomstig. Van jongs af aan verzameld, zuinig mee geweest wat terug te zien is aan de boeken.
Zie gedetailleerde foto's voor een goede indruk van de boeken. Eerste delen verschenen met 1 nietje of met 2 nietjes. Dit deel heeft 2 nietjes.
Met zeer mooi binnenwerk zonder losse bladzijden en zonder scheurtjes. Onbeschreven (een prijsje in potlood is mogelijk)
Verkoper

Stripflits

Nederland € 9,00
België € 15,00
Stripboeken worden 1x per week verzonden na ontvangst van de gelden. Afhalen is mogelijk op afspraak.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 47,00
 
Biedgeschiedenis: