Doorlopende veiling

Fortuinzoekers - 2 delen - sc - (2002-2003)

Quasi nieuwstaat 1e druk - softcover - tekenaar Franz
Plymouth. De eerste hoofrolspelers stellen zich voor: Andrew Eastbourne, boekhouder; Mycroft Mc Kenzies en zijn dochter; pastoor Mc Dowell, notaris Bublingham; Lady Mary Culliford; James Abraham Scutterly, zakenman; Francis Drake, scheepsjongen. Allen schepen ze in om de overzeese kolonies te bezoeken. Het wordt een ruige overtocht en gigolo Andrew windt er geen doekjes om om de dochter van Mc Kenzies te versieren. Zijn lustvol rollebolspel wordt opgemerkt en als straf laten ze hem achter op een onbewoond eiland. Nou ja, onbewoond? De ene na de andere bezoeker zal een belangrijke impact hebben op het verdere verloop van zijn bestaan.

Andrew Eastbourne, Lady Mary Culliford, Ulysses, Tim en Kapitein Geen Kwartier zijn dus gestrand op hun schatteneiland. Maar eerst moeten ze zich van de 'wilden' aldaar ontdoen. En alsof dat nog niet genoeg was komen ook de woeste piraat De Schorpioen en De Fransman aandrijven met hun grote schepen. Hoe kunnen de hoofdrolspelers zonder kleerscheuren hieraan ontkomen?
Verkoper

Chinook

Nederland € 5,00
België € 10,00
Frankrijk € 20,00
Verzending naar België en Frankrijk met DHL
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 4,00
 
Biedgeschiedenis: