Jerom 1 - De Vergeten Goudmijn + originele pagina (p.13) + map - sc - 1e druk (2008)

Goede staat
De nieuwe uitgaven van Jerom - 40 nog nooit eerder uitgegeven verhalen. Uitgave van Stripwinkel Adhemar in Gent. Betreft een softcover in een oplage van 50 met een bewaarmap en een originele pagina uit dit verhaal. Plaat nr 13. De bewaarmap en het album zijn gesigneerd door Luc Morjaeu, die speciaal voor deze reeks de covers heeft getekend.

Het album en de pagina zijn in een zeer goede tot quasi nieuwstaat, de bewaarmap, heeft wat sleet, dat hadden ze bij uitgifte al, ze zijn te groot, slap en te kwetsbaar. Alleen de eerste 10 delen kwamen met een map uit.

Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving. Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden - U kunt het item ook afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel.

Fijne en veilige veiling!
Stripwinkel Barabas!
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 12,50
Frankrijk € 21,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 85,00
 
Biedgeschiedenis: