Inguinis Orakel - Namens het Circus - deel 1 - hc - 2021

Nieuwstaat - Dark Dragon Books
Inguinis Orakel
- Namens het Circus (deel 1)

Hardcover
Na het overweldigende succes van het Inguinis-tweeluik komt Dark Dragon Books met de nederlandse vertaling van Inguinis Orakel.
Met deze nieuwe sectie, in 2 delen, betreed je de wereld van de Vestaalse mensen, de priesteressen die het heilige vuur bewaken. En in de tempel van de godin Vesta maken we geen grapjes met maagdelijkheid. Wee en veroordeling voor een ieder die een van deze heilige meisjes durft te ontmaagden. Zelfs als zij het is die de ontmoeting uitlokt ...

De complete 4-delige serie van Inguinis wordt aangeboden in deze veiling

1e druk
Jaar van uitgifte: 2021
Uitgave: Dark Dragon Books
Genre: Erotiek

Nieuwstaat
Fotoserie met onderdeel uit van kavelbeschrijving.

Tip:
Op 1 juli 2021 openden wij de deuren van onze spiksplinternieuwe winkel in Eindhoven. Een ideale gelegenheid om uw kavel bij ons op te komen halen in de winkel. Zodoende bespaart u ook nog eens op de verzendkosten. Wij zien uw eventuele bezoek met enthousiasme tegemoet!

Indien verzending toch de voorkeur heeft: kavel wordt met zorg verpakt.
Voordelige* zakelijke verzending via My Parcel
*Bij gecombineerde aankopen zijn de verzendkosten tot een gewicht van 23 kilogram,
- voor Nederland: € 8,95
- voor België: € 11,95
Verkoper
Nederland € 4,95
België € 11,95
Frankrijk € 19,95
Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na betaling verzonden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel verlies of beschadiging tijdens de verzending. Aangetekende verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Verzendkosten besparen? U kunt dit kavel ook ophalen bij de verkoper: Eindhoven, Nederland. Indien u meer kavels van deze aanbieder wint dan betaalt u gecombineerde verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 20,00
 
Biedgeschiedenis: