Eric de Noorman 4, "Het stenen beeld" - 't Kasteel van Aemstel, sc, 1e druk (1949)

Redelijke staat tot goede staat
1e druk uit de Nederlandse oblongreeks.

Een exemplaar met plus- en minpunten. De rug is nog mooi gesloten en alles zit goed vast in de (ietwat geoxideerde) nietjes. De frontcover en de eerste tien binnenbladen vertonen een vouw in de bovenhoek. Tevens een klein scheurtje in de rechterrand van de frontcover. De linkerhelft van de backcover kent eveneens twee lichte schuine vouwen en een scheurtje van een tweetal centimeter in de bovenrand. Het album is geheel onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 7,50
 
Biedgeschiedenis: