Suske en Wiske 24, "De kleppende klipper" - Standaard, sc, 1e druk (1955)

Goede staat
Dit exemplaar heeft een prima rug die nog helemaal gesloten is. Hij vertoont eerder geringe wrijfsporen en het originele witte lijntje is nog mooi aanwezig. De covers zijn eerder fris en ze vertonen diverse lichte kreukjes, vooral weglopend van de rug. Het binnenwerk en de cover zitten nog mooi origineel met de nietjes aan mekaar. Ook alle bladen zitten nog vast in de nietjes, maar de twee middenbladen vertonen in de binnenmarge wel sporen van een eerdere verlijming, met lichte oppervlakkige schade tot gevolg (zie foto 16); dit wijst er op dat deze terug in de nietjes werden geplaatst. Gomsporen rechtsbovenaan de titelpagina, waar vermoedelijk een adres grotendeels werd verwijderd.
Verkoper
Nederland € 7,50
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 111,00
 
Biedgeschiedenis: