Suske en Wiske, "De groene splinter" - met dédicace - Standaard-Boekh., blauwe reeks, sc, 1e druk (1957)

Redelijke staat - met mooie tekening van Lambik
1e druk, variant met geplastificeerde cover.
Dit exemplaar werd binnenin op de titelpagina door Willy Vandersteen voorzien van een mooie dédicace in inkt, met voorstelling van Lambik.

Het album verkeert in redelijke staat, vooral omdat de rug nogal wat slijtage vertoont, m.n. in de onderste helft, waar de toplaag grotendeels ontbreekt en meerdere stukken gelijmd werden; de bovenste helft van de rug is beter, al zijn hier wel een aantal dwarse kreuklijntjes te zien. De coves vertonen diverse, meestal lichte kreukjes. Tegen de rug aan treedt plaatselijk wat oppervlakkige slijtage op aan zowel de blauwe toplaag als de plastificeerlaag. Het binnenwerk zit vast in de cover, maar tussen het titelblad en de cover zijn boven- en onderaan sporen van twee verwijderde stukjes tape zichtbaar, wat erop wijst dat het boekblok (voorzijds) terug werd vastgezet. De bladspiegels zijn meestal prima, met eerder lichte gebruikssporen. Enkel op pp.54/55 is er een beetje oppervlakkige schade te zien (zie detailfoto 42). Alle bladen van het binnenwerk zitten nog goed vast in het bindgaren.

Alle pagina's werden gefotografeerd.
Nederland € 10,00
België € 10,00
Kavel wordt verzekerd verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 260,00
 
Biedgeschiedenis: