Rik Ringers - Spoken in de Nacht - Luxe hc met linnen rug - Porsche uitgave + prent - eerste druk - (2014)

Nieuwstaat oplage 500
Fraai lot gerelateerd aan Rik Ringers. Speciale luxe uitgave die werd verkregen bij een proefrit in een nieuwe Porsche in 2014. Het album bevat een mooie prent en een extra katern met info over Porsche en een interview met de auteur: A.P. Duchateau - nieuw in seal. (afbeelding van de prent is van het net, de prent is mee geseald met het album).

Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel. Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!

Let op! Door de Lockdown, zijn er ernstige vertragingen bij de post. De aangegeven duur van ontvangst kunnen wij niet garanderen. We versturen meestal direct na ontvangst betaling. Maar we zijn echt afhankelijk van de post!
Verkoper
Nederland € 8,00
België € 10,00
Frankrijk € 21,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 35,00
 
Biedgeschiedenis: